Broodje aap: Love bite

in Seks

Op een avond wordt op de eerste hulp-afdeling van een ziekenhuis een jong stel binnengebracht. Zij is buiten bewustzijn en heeft brandwonden en blauwe plekken op haar gezicht. Hij is zwaar gewond aan zijn genitaliƫn. Wat is er gebeurd?

Het stel is gezamenlijk aan het koken als de vrouw besluit om ondertussen haar geliefde te pijpen. Tijdens deze handeling krijgt de vrouw een epileptische aanval, waardoor haar kaakspieren dichtslaan. Klemvast om de penis van haar vriend.

In zijn wanhoop pakt de jongen het dichtstbijzijnde attribuut – een koekenpan van het gasfornuis – en slaat zijn epileptische vriendin net zolang met de pan op haar hoofd tot ze eindelijk loslaat.

Waar of niet waar?
Het is waar dat veel epileptici tijdens een aanval last hebben van spierspasmen in hun mond. Om die reden komt het ook regelmatig voor dat epileptici tijdens een aanval een stukje van hun tong afbijten. Om die reden zou het voorval hierboven dus technisch gezien werkelijk gebeurd kunnen zijn.

Volgens de Amerikaanse Urban Legends-website Snopes is het verhaal al zo’n honderd jaar in omloop. Het verhaal kent overigens ook een versie met een dodelijke afloop:

De politie vindt langs de kant van de weg het wrak van een auto. De beide inzittenden, een man en een vrouw, zijn overleden. In het mortuarium komt men er achter dat de man geen penis meer heeft en is doodgebloed. Men reconstrueert het ongeluk.

De vrouw pijpt haar man tijdens het rijden. Die gaat door de opwinding steeds harder rijden. Wanneer hij klaarkomt, verliest thij de macht over het stuur en slaat met de auto over de kop. Door de impact van de klap breekt de vrouw haar nek en bijt ze de penis van haar man af.

Het verhaal over de afgebeten penis komt ook voor in ‘The World according to Garp’, wanneer Garp met zijn auto de oprit oprijdt en daar tegen de auto van de minnaar van zijn vrouw aanbotst. Die is juist verwikkeld in orale seks met haar minnaar en bijt door de botsing de penis af.

Tags: